Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/julieboserup.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/julieboserup.com/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Julie Boserup - Hvidovre Hospital
Close Sidebar
Type & Hit Enter To Search
Recent Comments
    Categories

    Hvidovre_1

    Public commision at Hvidovre Hospital.

    Raaderum commisoned me to created a sitespecific wall relief in a waitingroom at the New Department of Surgery at Hvidovre Hospital, Denmark. The piece use the outline of light from another area in the Hospital as structure for a collage relief in a dark corner in the room. Using light and the illusion of light to create a visual and spatial experience, that mix archive images from when the hospital was new, with photo murals and paint.

    Raaderum

    Comments are now closed for this article

    Copyright Julie Boserup